Είστε ιδιοκτήτης ακινήτου? Διαβάστε εδώ...

Η εταιρία μας ανήκει στα πλέον σύγχρονα Μεσιτικά γραφεία του Νομού Θεσσαλονίκης και  κύριος μας στόχος είναι η προσφορά  υψηλού επιπέδου  υπηρεσιών σε επιλεγμένους πελάτες ,  σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες τους . Τους πελάτες μας λοιπόν αυτούς καλούμαστε να  εξυπηρετήσουμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

 

   Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ακινήτων στο χαρτοφυλάκιο του γραφείου μας, που συνεχώς προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε με νέα, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Διατηρούμε λίστα ζητήσεων από πελάτες ομογενείς αλλά και από το εξωτερικό, που μας ανέθεσαν την εξεύρεση του πλέον κατάλληλου ακινήτου που αναζητούν.

 

   Έχουμε ευθύνη τόσο απέναντι σε όσους μας εμπιστεύονται την ιδιοκτησία τους όσο και σε αυτούς που προσδοκούν από εμάς την επίλυση του στεγαστικού τους προβλήματος ή την εύρεση στέγασης της επαγγελματικής τους δραστηριότητας ή την επενδυτική  ευκαιρία που αναζητούν.

 

   Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να συνεργαστούμε με ιδιοκτήτες ακινήτων που θα ήθελαν να διαθέσουν το ακίνητο τους προς πώληση ή προς ενοικίαση, διότι μας ενδιαφέρει η σχέση με τον πελάτη μας και μάλιστα περισσότερο μετά το πέρας της πρώτης συναλλαγής και στο σημείο αυτό επενδύουμε καθημερινά.

 

   Εάν ενδιαφέρεστε να διαθέσετε στην αγορά το ακίνητο σας προς πώληση η προς ενοικίαση, θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε φιλικά , με επαγγελματισμό, ήθος και αξιοπρέπεια, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας.

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν προωθούσατε τα στοιχεία μας σε κάποιον που γνωρίζετε ότι χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.

 

 

Μην διστάσετε και τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Γνωρίζετε τον κωδικό του ακινήτου;

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2021