Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και πωλήσεων, καθιερώθηκε σαν μία από τις πλέον αποτελεσματικές κτηματομεσιτικές εταιρείες στιςπεριοχές Βέροιας και Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η προσωπική εξυπηρέτηση, η εμπειρία, το ήθος και η διαφάνεια στις συναλλαγές της την ανέδειξαν σε αξιόπιστο σύμβουλο - διαπραγματευτή.
Μας ενδιαφέρει η σχέση με τον πελάτη μας και μάλιστα περισσότερο μετά το πέρας της πρώτης συναλλαγής και στο σημείο αυτό επενδύουμε καθημερινά.

Αντικείμενα δραστηριότητας

• Πωλήσεις
• Μισθώσεις
• Εκτιμήσεις
• Διαχείριση ακινήτων
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες
• Ανακαινίσεις – ΔάνειαΤο επιθετικό marketing της εταιρείας μας μας φέρνει σε καθημερινή επαφή με παλαιούς και νέους πελάτες που αναζητούν επαγγελματικά ακίνητα. Με ένα πλούσιο αρχείο από εκατοντάδες ακίνητα κάθε κατηγορίας, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες για όποια αγορά ή μίσθωση ακινήτου.
Η συσσώρευση τεχνογνωσίας και η κατάρτιση των στελεχών μας δίνουν τη δυνατότητα στην ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ να προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες εκθέσεις εκτιμήσεων ακινήτων βασιζόμενες σε πραγματικά συγκριτικά στοιχεία της κτηματαγοράς, υπολογίζοντας την εμπορική αξία του ακινήτου σας με μεθοδολογίες διεθνών οργανισμών και εφαρμόζοντας πάντα τα ισχύοντα εκτιμητικά πρότυπα.

Είμαστε Πιστοποιημένοι ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ και μπορούμε να αναλάβουμε την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου σας σε όλη την Ελλάδα.

Στη πολύχρονη πορεία μας έχουμε επιδείξει εκατοντάδες επιτυχίες. Εταιρείες του Χρηματοπιστωτικού Τομέα, Βιομηχανικές, Εμπορικές, Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών, Κατασκευαστικές, αλλά και Αλυσίδες Καταστημάτων, μας εμπιστεύθηκαν τις ανάγκες τους και ανταποκριθήκαμε με αποτελεσματικότητα.


Εργασίες ανακατασκευής/ανακαίνισης/διακόσμισης

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση εργασιών ανακατασκευής - ανακαίνισης - διακόσμισης διαμερισμάτων, μεζονετών, εξοχικών κατοικιών, κήπων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Με κατάλληλο δίκτυο επαγγελματιών του χώρου της δόμησης - διακόσμισης εξυπηρετούμε πλήρως τη διαμόρφωση του χώρου σας.

Γνωρίζετε τον κωδικό του ακινήτου;

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2020