Οι Αρχές μας

Στην πρώτη θέση είναι για μας η ευθύνη για τους πελάτες μας, έννοια καθοριστικής και κεφαλαιώδους σημασίας. Έχουμε ευθύνη τόσο απέναντι σε όσους μας εμπιστεύονται την ιδιοκτησία τους όσο και σε αυτούς που προσδοκούν από εμάς την επίλυση του στεγαστικού τους προβλήματος ή την εξεύρεση του πλέον κατάλληλου ακινήτου για την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Λειτουργούμε δεοντολογικά και δεν παρεμβαίνουμε ποτέ στην τιμή ενός ακινήτου, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πελατών ή τον προσπορισμό άνομου κέρδους.

Προσπαθούμε με επαγγελματισμό και ήθος να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Δεν συνηθίζουμε να αντιμετωπίζουμε έναν πελάτη υποτιμητικά ή προνομιακά, αλλά σαν τον καλύτερο μας φίλο.

Η αμοιβή μας αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και μόνο. Η εύλογη και σταθερή πολιτική αμοιβών αποτελεί επίσης τον καθημερινό προσανατολισμό.

Φροντίζουμε και διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο τη σχέση με τους συνεργαζόμενους συναδέλφους η εταιρείες, στη βάση της ισοτιμίας, της εντιμότητας αλλά και της αποτελεσματικότητας.

Η ευθύνη μας έναντι των εργαζομένων στην εταιρεία μας αποτελεί προτεραιότητα και καθημερινό μέλημα μας. Εργαζόμαστε σε περιβάλλον ασφάλειας, ειλικρίνειας ομαδικότητας και πρωτοβουλίας. Η αμοιβή όλων πρέπει να είναι δίκαιη και ανάλογη της προσφοράς τους. Παρέχουμε ευκαιρίες για εξέλιξη.

Προσέχουμε το περιβάλλον όπου ζούμε και εργαζόμαστε, το σεβόμαστε και το φροντίζουμε, δεν καπνίζουμε στους χώρους αυτούς και τα μέσα που χρησιμοποιούμε αποτελούν τα κλειδιά στην εργασίας μας.

Η εταιρεία μας πρέπει να δημιουργεί κέρδη, γιατί τελική μας ευθύνη είναι η προσφορά υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και η εξύψωση του ατομικού και οικογενειακού επιπέδου όλων όσων απαρτίζουν την ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

Γνωρίζετε τον κωδικό του ακινήτου;

Μεσιτικό πρόγραμμα Real Status | iarts, web and art design © 2020